Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік незаконно зрізав граби

1/2
Незаконно зрубані дерева правоохоронці вилучили та передали на зберігання у лісогосподарство. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

11 березня у відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села Дідилів на території лісового господарства невідомий чоловік самовільно зрізає дерева.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці 39-річний мешканець одного з сіл району зрізав бензопилою дерева породи «граб».

За фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ