Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині чоловік отримав травми внаслідок вибуху невставновленого предмету

На Львівщині чоловік отримав травми внаслідок вибуху невставновленого предмету. Подія трапилась в районі Яворівського полігону, де чоловік, за словами родичів, збирав березовий сік. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області

У Яворівський відділ поліції 3 квітня о 12.00 надійшло повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень про те, що бригадою медицини катастроф до них доставлений чоловік, якому поставлений діагноз «множинно-рвані забійні рани обличчя, правої кисті правого передпліччя, травматичний відрив четвертого пальця лівої кисті». Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні.

Виїздом на місце події встановлено, що потерпілий – 43-річний мешканець одного з сіл Жовківського району. Травми чоловік отримав внаслідок вибуху невстановленого предмету в районі Яворівського полігону. За словами родичів потерпілого, він разом з сином збирав там березовий сік.

На даний час проводяться слідчі дії, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ