Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині голова сільради побив 13-річну дівчину

На Львівщині голова сільради побив дитину. Інцидент стався у селі Тележ Сокальського району. Кривдник каже - надавав стусанів 13-річній дівчинці, захищаючи свою доньку. Батьки постраждалої звернулися до правоохоронців. Тепер справою сільського голови займатиметься прокуратура.

Голова сільради Ярослав Кравченко каже - не втримався, коли дізнався, що його доньку знову побила однокласниця. Згадує - між дівчатами постійно виникають непорозуміння. Останній конфлікт - переповнив чашу батьківського терпіння. На перерві на очах багатьох дітей сільський голова надавав потиличників Ірині Жеребецькій, повідомляє 5 канал.

Ярослав Кравченко, сільський голова Телязької сільської ради: "Мою дочку били три рази, оця дівчина била її три рази, вона фізично сильніша. А я вчив не жалітися, на свою голову навчив. І били по наростаючій, ну як три рази за два роки. До речі, била постійно ця дівчина, а я це взнав тільки в міліції".

Діана Кравченко: "Ірина мене вже багато разів била і тато говорив там з директором з вчителями, але то нічого не допомагало Ірині. І то вже останній раз в тата терпець увірвався".

Черговий конфлікт спалахнув після уроку фізкультури. Ірина смикала Діану за коси, повалила на землю. Скривджена дівчина зателефонувала татові. Той - відреагував бурхливо.

Ірина Жеребецька, постраждала: "Вдарив мене по затилку раз, так з ладошки, потім сказав я дівчат не б'ю, потім вдарив тако в руку і від руки відбилося сюда у ребро, потім ще раз вдарив так по затилку. Потім сказав - всі знайте, в Діани є тато".

Керівництво школи засуджує вчинок сільського голови. Кажуть, конфлікти між дітьми були завжди, однак вирішувати їх треба не в такий спосіб.

Думки односельців розділилися.

Ірина Жеребецька - з неблагополучної сім'ї, батьки зловживають алкоголем і їх вже хотіли позбавити батьківських прав. Кажуть, поскаржитися до міліції їм підказав дільничний.

Євгенія Жеребецька, мати побитої дівчинки: "Казали раз зробить, а потім ще може відлупити і мене і дітей. Каже, мусимо зробити з ним толк".

Справу про побиття міліція передала до прокуратури. Там інциденту не коментують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ