Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині готуються до сьомої хвилі мобілізації

Виконавча влада Львівщини готується до проведення сьомої хвилі мобілізації. Про це сьогодні, 11 січня, в коментарі Гал-інфо розповів заступник голови Львівської ОДА Андрій Корнат.
Фото з chornobajrada.gov.ua.

«Наразі ніяких розпорядчих документів чи наказів нема, але ми готуємось до проведення сьомої хвилі мобілізації», - сказав Андрій Корнат.

Як стало відомо Гал-інфо, демобілізованих бійців, які побували на фронті в рамках першої хвилі мобілізації, неофіційно вже закликають готуватися до чергової мобілізації наприкінці лютого 2016 року.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко вже зазначав, за яких обставин і коли розпочнеться сьома хвиля мобілізації.

За його словами, мобілізовані під час четвертої хвилі будуть демобілізовані у березні 2016 року. Він додав, чи будуть проводити сьому хвилю мобілізації залежатиме від ситуації на фронті.

Також він сказав, що навіть якщо буде сьома хвиля мобілізації, то вона буде менш чисельна ніж попередні.

Також раніше речник Адміністрації президента України (АПУ) з питань антитерористичної операції (АТО) полковник Олександр Мотузяник пояснював, що під час сьомої хвилі призиватимуть військовослужбовців, які вже брали участь в антитерористичній операції.

Кого призовуть в рамках сьомої хвилі мобілізації, розповів спікер АТО

При цьому він не підтвердив, що сьома хвиля мобілізації точно буде оголошена.

За його словами, необхідність проведення чергової хвилі мобілізації буде визначена в указі президента України. Вона буде залежати від військово-політичної обстановки як усередині країни, так і за її межами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ