Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині існуватиме "Екологічний паспорт області": ключове за добу

Департамент екології та природних ресурсів ОВА підготував «Екологічний паспорт Львівської області» з інформацією про екологічний стан області в реаліях воєнного часу. Про це та інші головні події Львівщини розповів голова ЛОДА Максим Козицький.

На Львівщині стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен». 

У Миколаєві Стрийського району оновили бібліотеку в межах нового проєкту Львівської ОВА «Модель сучасної бібліотеки». Загалом планують оновити 20 просторів. 

У селі Сусідовичі Самбірського району після реконструкції відкрили дитсадок «Росинка». Він розрахований на 50 дошкільнят. Тепер у приміщенні є простора кімната для ігор та відпочинку із новими меблями, а також кімнати для проведення занять та харчування. Кухню та санвузли обладнали технікою. У планах – облаштувати ігровий майданчик.

Департамент ПЕК та ЖКГ Львівської ОВА і банк «Глобус» підписали угоду про співробітництво щодо підтримки ОСББ області, які скористаються програмою «ЕНЕРГОДІМ» Фонду енергоефективності. Д

Департамент екології та природних ресурсів ОВА підготував «Екологічний паспорт Львівської області» з інформацією про екологічний стан області в реаліях воєнного часу. 

Сьогодні на Дрогобиччині розпочинають масштабну вакцинацію диких тварин проти сказу. Передбачили 2975 доз, які розкладатимуть на площі 119 квадратних кілометрів, зокрема в польових і лісових угіддях, обабіч доріг та поза межами населених пунктів і водойм.

ГО «Будуємо Україну Разом» запрошує усіх охочих приєднатися до будівничих таборів. Цього разу зокрема планують створити спортивний простір для реабілітації людей з інвалідністю.

Рудківська гімназія отримала благодійну допомогу від благодійників з німецької громади Планкенфельс – нові дошки, компʼютери, підручники для вивчення німецької мови, килимки та спортивний інвентар.

Дрогобицька РВА та Спілка безпеки управління «Антикорупція» передали повнопривідну автівку Дрогобицькому батальйону ТрО.

У селищі Куликів під час фестивалю «Благо-Fest» зібрали близько 130 тисяч гривень. Ці кошти спрямували на потреби воїнів громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ