Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині масштабували започатковані загиблим Героєм змагання

Організаторами змагань є управління молоді та спорту Львівської ОВА та громадська організація «Спортивна асоціація ветеранів війни «Незламний».

У неділю, 22 жовтня, на Львівщині у межах проєкту «Ліга Нескорених» відбувся ІІІ Кубок Воїнів. Учасниками змагань стали понад півсотні воїнів та ветеранів.

Як повідомляють в ЛОДА, Змагання проводили у Західному реабілітаційно-спортивному центрі – потужній спортивній базі на Самбірщині, що доступна для людей з різними порушеннями здоров’я. 

«Такі змагання у 2021 році започаткував Дмитро Сидорук – захисник Луганського аеропорту, призер міжнародних Ігор Нескорених, тренер зі стрільби з лука. Раніше змагання включали в себе лише стрільбу з лука. Разом з ветеранським середовищем, з тими, з ким Дмитро тренувався, вирішили продовжити цю традицію. Але значно масштабніше – до програми занять додали змагання з різних дисциплін легкої атлетики та настільний теніс», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Зауважимо, що дати проведення змагань обрали невипадково – саме цими днями на базі тривають реабілітаційно-спортивні збори національної команди, що представляла Україну на міжнародних «Іграх Нескорених» у Дюссельдорфі. Таким чином ті, хто лише починає свій шлях в адаптивному спорті, мали змогу поспілкуватись та обмінятись досвідом з тими, хто вже виборює нагороди світових ветеранських змагань. У суботу, нагадаємо, з військовими та ветеранами зустрівся начальник Львівської ОВА Максим Козицький.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ