Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині мотоцикліст потрапив у реанімацію після аварії

На Львівщині внаслідок ДТП мотоцикліст потрапив у реанімацію. Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 липня близько третьої години ночі на автодорозі Червоноград-Броди неподалік села Корчин у Радехівському районі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Зіткнулись автомобіль «Хюндай Акцент», за кермом якого перебував 50-річний мешканець одного з сіл Радехівського району та мотоцикл «ІЖ» з люлькою, яким керував 27-річний мешканець Сокальського району. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні. Його 29-річний пасажир також отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ