Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині на дорогах ожеледиця, очікують значні опади

На Львівщині 23 лютого вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. В другій половині дня місцями значні опади. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

По м. Львову: 23 лютого вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. (І рівень небезпечності, жовтий).

Фактична погода: хмарно з проясненням, без істотних опадів. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура від +2 до +7°С;

Погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Баренцовим морем.

По Львівській області: Хмарно. Вночі місцями невеликий дощ. Вдень часом дощ та мокрий сніг, в другій половині дня подекуди значні опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4 – 9° тепла.

По місту Львову: Хмарно. Вночі невеликий дощ. Вдень часом дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура вночі 1 – 3° тепла, вдень 6 – 8° тепла.

З 08:00 год. 22 лютого до 05:00 год. 23 лютого опадів не випадало.

Радіаційний фон становить 9 мкР/год.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ