Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині обрали громаду, де живе найспортивніша молодь

Фінал Молодіжних спортивних ігор Львівщини відбувся у суботу, 28 жовтня, у Пустомитах. Переможцем стала Миколаївська громада.

За нагороди тут позмагались 8 команд, які попередньо стали чемпіонами зональних змагань.

Переможців визначили у 8 видах спорту: мініфутболі, шахах, настільному тенісі, шашках, армспорті, перетягуванні канату, гирьовому спорті. На етапу відробу найбільше представництво мала Самбірщина –  8 команд, в основному з гірської частини району.

Змагання організували Львівська обласна організація ФСТ «Колос» спільно з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА.  

«Усього треті Молодіжні спортивні ігри Львівщини охопили близько чотирьох тисяч молодих людей з 25 громад. Це рекордна кількість учасників. Щороку, цей формат змагань, стає популярнішими. Незабаром на Львівщині стартує ще один проєкт — Шкільні ігри, і, цілком можливо, їх фінальна частина відбуватиметься саме у форматі молодіжних ігор, які ми започаткували кілька років тому», — пояснює керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк. 

За підсумками результатів у всіх видах програми переможцем стала Миколаївська громада. Як повідомляють в ЛОДА, саме тут за результатами цьогорічних ігор живе найспортивніша молодь. На другому місці — господарі фінальної частини змагань, молоді спортсмени з Пустомитівської громади. Бронза змагань — у молоді Яворівської громади. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ