Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оголосили підозру директору державного лісгоспу

3 000 000 грн збитків через незаконну порубку лісу – на Львівщині підозру оголосили директору державного лісгоспу. Про це повідомили в Пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру директору державного лісогосподарського підприємства за фактом організації незаконної порубки дерев, що спричинило тяжкі наслідки (ч.3 ст.27, ч.4 ст.246 КК України).

За даними слідства, 53-річний підозрюваний організував санітарну рубку дерев всупереч встановленому порядку. Як наслідок, локально змінився ландшафт місцевості, погіршились захисні, водоохоронні та інші екологічні властивості насаджень.

Сума завданих збитків сягнула більше 3 мільйонів гривень.

Встановлено, що лісорубні роботи здійснили підлеглі посадовця, які не були обізнаними із незаконністю лісорубного квитка.

Наразі директора відсторонено від посади. Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області за оперативного супроводу першого головного відділу 6 управління військової контррозвідки СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ