Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині оголосили тендер на будівництво нової дороги

Як повідомили 12 травня Гал-інфо у прес-службі Дрогобицької міської ради, служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер на будівництво автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100 – км 21+700 (дорога до Трускавця).
Фото: Гал-інфо

Відповідне оголошення оприлюднили на сайті Prozorro 8 травня.

Очікувана вартість будівництва 239,448 млн грн з ПДВ. Абсолютну більшість коштів має виділити державний бюджет. Місцевий бюджет надасть з цієї суми 200 тис. грн. Планується побудувати 5,6 км дороги. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 9 червня 2020 р. Початок аукціону: 15 липня 2020 р.

Нагадаємо, що відтинок дороги Східниця-Пісочна неподалік Трускавця був перекритий після утворення 15 березня 2020 р. нового карстового провалля на землях Стебницького ГХП «Полімінерал». Рух автотранспорту з і до Трускавця здійснюється в об`їзд через Стебник або Борислав. Очікується, що розблокування руху легкового автотранспорту на дорозі Трускавець-Дрогобич відбудеться після завершення карантину та повноцінного відновлення роботи санаторно-курортних закладів.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на ділянці вулиць Залізнична-Левандівська поклали перший шар асфальту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ