Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині перебуває відомий турецький хірург

У Клінічному центрі дитячої медицини, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі відомий пластичний хірург проводить складні операції дітям із вадами обличчя. Про це повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

Хакан Агір – є професором пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, доктором медичних наук, а також головним лікарем Департаменту естетичної, пластичної та реконструктивної хірургії в клініці Acibadem (Туреччина).

«У свої 10 років Максимко уже двічі переміг онкологію. Вперше грізна хвороба пошкодила око дитини, вдруге - торкнулась легень. Завдяки зусиллям лікарів і наполегливості батьків цей позитивний хлопчик сьогодні в ремісії. До професора Хакана Агіра родина звернулась, щоб провести реконструктивне хірургічне втручання і відновити правильну анатомію обличчя. Максимко каже, що з нетерпінням чекатиме осіннього візиту фахівця з Туреччини, під час якого планують прооперувати хлопця», - розповідають медики центру.

Серед пацієнтів, яким команда медиків Центру спільно з уже провела хірургічне втручання  - шестимісячний малюк з Червоноградського району та півторарічний хлопчик з Одещини. В обидвох дітей вроджені вади розвитку, і обидві родини сподіваються на допомогу відомого хірурга.

"За три дні візиту ми проконсультували уже понад 60 дітей і підлітків. Щодня проводимо 3-4 операції, а загалом за цих 5 днів візиту запланували прооперувати 20 пацієнтів. Попри втручання проводимо і додаткові консультації, бо до нас приїжджають з усієї України, і ми не можемо відмовити пацієнтам. 

Такий щільний графік Хакану Агіру до вподоби. Свої волонтерські візити фахівець цілком присвячує допомозі українським дітям. Усесвітньо відомий професор каже, що своїми знаннями і практичним досвідом хоче бути корисним якомога більшій кількості маленьких українців» ", - розповіли у хірургічному відділенні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ