Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині під час пожежі на фермі загинув охоронець

На Львівщині під час пожежі у фермерському господарстві загинув охоронець. Попередньо, 35-річний мешканець Бродівського району заснув з недопалком у ліжку, внаслідок чого відбулося загорання, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"У Бродівське відділення поліції сьогодні, 10 листопада, надійшло повідомлення про те, що після локалізації пожежі у фермерському господарстві в одному із сіл району виявлено обгоріле тіло чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, охоронець фермерського господарства. Попередньо, чоловік заснув з недопалком у ліжку, внаслідок чого відбулося загорання", - йдеться у повідомленні.

Поліція повідомила, що вогнем знищено сторожову, прилегле складське приміщення, у якому зберігалося насіння зернових, а також сільськогосподарська та допоміжна техніка.

Тіло загиблого скеровано на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Встановлюються обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ