Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час пиятики чоловік вбив товариша, завдавши десять колото-різаних ран

На Львівщині під час пиятики чоловік вбив товариша, завдавши десять колото-різаних ран Правоохоронці Львівщини розкрили жорстоке вбивство 55-річного мешканця Городоцького району. Про це сьогодні, 13 січня, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Власне,10 січня в чергову частину Городоцького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 53-річного львів’янина, який розповів, що його 55-річний родич пішов з дому та не повернувся.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Безвісті відсутній). Під час проведених пошукових заходів  недалеко від автодороги Львів-Самбір міліціонери знайшли обгоріле тіло невідомого чоловіка. Судово-медична експертиза виявила на ньому десять колото-різаних ран. 

Як з’ясували правоохоронці загиблим виявився 55-річний чоловік, який пішов з дому та  зник безвісті. Слідчі  перекваліфікували подію  на «Вбивство».  В ході оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили, що вбивство скоїв 45-річний мешканець Городоцького району, який разом з 55-річним чоловіком розпивав спиртні напої у себе вдома. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар завдав товаришеві по чарці десять колото-різаних ран. 

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУкраїни (Умисне вбивство). Відтак, зловмиснику загрожує  від 7 до 15 років тюрми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ