Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині підозрюють у шахрайстві правоохоронця

На Львівщині колишньому правоохоронцю повідомили про підозру у шахрайстві та підробці документів. Про це 22 червня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Колишнього міліціонера викрили співробітники відділу розслідувань злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Львівського Управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України за процесуального керівництва прокуратури області.

В ході досудового розслідування встановлено, що колишній міліціонер під час проходження військово-лікарської комісії підробив медичні документи, на підставі яких отримав кошти в сумі більше 300 000,00 гривень як одноразову грошову допомогу у зв’язку з отриманням захворювання у період проходження служби в ОВС. Таким чином державі було завдано збитків на вказану суму.

Сьогодні, 22 червня, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.3,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України та ч.3 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ