Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині поблизу житлових будинків виявили п’ять застарілих артснарядів

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині продовжують натрапляти на спогади минулих війн
Пам’ятка для тих, хто знайшов вибухонебезпечні предмети

5 квітня о 10:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в лісі поблизу с. Брониця Дрогобицького району виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Цього ж дня о 16:20 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком.

О 18:37 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про те, що в с. Сасів Золочівського району під час проведення земляних робіт, на відстані 2000 м від житлових будинків виявлено 5 предметів ззовні схожі на артилерійські снаряди часів Другої світової війни

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ