Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині побились неповнолітні

Поліцейські встановили неповнолітніх учасниць бійки у Турці. про це повідомили 25 листопада у відділі комунікації поліції Львівської області.

За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

24 листопада у Турківське відділення поліції з заявами про побиття їх малолітніх доньок звернулись дві мешканки одного з сіл району. За словами заявниць, тілесні ушкодження їх дітям були нанесені, відповідно, одній 17, іншій - 19 листопада.

Сьогодні, 25 листопада, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео бійки, про яку йшлось в одній із заяв, поданих у поліцію напередодні.

Як встановили поліцейські, бійка відбулась у місті Турка. Також встановлені особи усіх учасниць події - двох дівчат, про побиття яких заявили їх матері та трьох інших віком 12 років. Усі неповнолітні були опитані у присутності батьків та психологів.

За двома фактами побиття, які відбулися 17 та 19 листопада, дізнавачі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини вчинення правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ