Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині продовжують спалювати траву попри заборону

Як повідомили 13 травня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом дня рятувальники двічі гасили горіння сухої трави.
Фото: ДСНС

12 травня о 08:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Болехівці Дрогобицького району, де горить суха трава. Пожежу локалізовано о 08:22, ліквідовано о 08:24. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 кв.м.

Цього ж дня о 15:47 виникло горіння сухої трави також на відкритій території в с. Бендюга Сокальського району. Рятувальники локалізували пожежу о 16:47 та повністю ліквідували о 17:34. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 500 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає, що у спекотну погоду опале листя та суха трава можуть зайнятися у лічені секунди навіть від залишеного недопалка або сірника. Не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101/

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, з початку року на Львівщині виявлено 299 вибухонебезпечних предметів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ