Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині відновлюють електропостачання після негоди

За інформацією ПрАТ “Львівобленерго” станом на 18:00 год 17 грудня, завершили роботи з відновлення електропостачання населених пунктів області, які були знеструмлені внаслідок негоди, зокрема через пошкодження в електромережах та спрацювання автоматики захисту. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що на ранок 17 грудня були знеструмлені 33 населених пункти повністю та 22 частково в 9 районах області, а також частина вулиць у м. Борислав.

Аварійні бригади продовжують роботи щодо усунення пошкоджень у низьковольтних електромережах 0,4 кВ та точкових відключень в окремих населених пунктах області. 

Зокрема, за інформацією Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА:

Сколівський район

17 грудня о 18:35 год. в результаті пошкоджень в електромережах знеструмлено 2 населені пункти: с. Верхня Рожанка (повністю), с. Нижня Рожанка (частково).

м. Борислав

17 грудня близько 19:00 год. в результаті обриву дротів на ПЛ 0,4 кВ тимчасово без електропостачання залишились мешканці приватних будинків двох вулиць: вул. Потік та вул. Мазепи (всього 51 будинок).

м. Стрий

17 грудня близько 18:30 год. в результаті наїзду автомобіля на опору ПЛ 0,4 кВ тимчасово без вуличного освітлення залишилась вул. Сколівська.

Старосамбірський район

17 грудня о 19:00 год. в результаті пошкоджень в електромережах ПЛ 0,4 кВ знеструмлено с. Тур’є (частково).

Пустомитівський район

17 грудня о 22:00 год. в результаті пошкоджень в електромережі 6-10 кВ знеструмлено 2 населені пункти: с. Береги , х. Винява (повністю).

Роботи по відновленню електропостачання у згаданих населених пунктах будуть продовжені сьогодні, 18 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ