Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проходить Всеукраїнський семінар "Український кордон – 2018"

Сьогодні, 27 березня, відбувся Всеукраїнський семінар, спрямований на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), "Український кордон – 2018", - прес-служба Львівської ОДА.

Участь у заході взяла заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук, представники, які відповідають за координацію та розвиток "Сокіл" ("Джура") та громадськість.

Під час семінару відбувалась підготовка тренерів-вихователів для організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") за додатковим напрямком "Джура-Прикордонник" у прикордонних районах України.

“Події на сході нашої країни свідчать, що ми недостатньо приділяли уваги національно-патраотичному вихованню та вивченню історії. Вважаю, що саме "Джура-Прикордонник" активізує молодь не чекати, а вставати і змінюватись. Молоді люди повинні вміти захищати кордони країни, аби бути опорою у будівництві мирного життя”, - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Зазначимо, семінар триватиме до 29 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ