Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині провели кампанії із подолання не задекларованої праці

Понад 11,1 тис роботодавців торгівельної сфери та громадського харчування відвідали фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області в рамках проведення кампанії щодо подолання не задекларованої праці. Окрім цього, проведено значну кількість семінарів, нарад та іншого плану зустрічей з представниками підприємств, проведено роз’яснювальну роботу серед молоді про негативні наслідки тіньової зайнятості. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Наші представники спілкувались із роботодавцями та працівниками щодо необхідності легалізації трудових відносин та неприпустимості допуску до виконання робіт неоформлених працівників. Ми також спільно з нашими соціальними партнерами – представниками державної податкової служби, пенсійного фонду, центру зайнятості, держпродспоживслужби  органами місцевого самоврядування роз’яснювали підприємцям які загрози несуть неоформлені трудові відносини як для кожного окремого громадянина  - роботодавець це чи працівник, так і для Держави загалом. Ми розповсюдили в області значну кількість інформаційних матеріалів щодо небезпек тіньової зайнятості , попереджали громадян і через засоби масової інформації. Впевнені, що усі роботодавці почули. А от чи всі прислухались  – дуже сподіваємось і перевіримо», - зазначила начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.

Слід зазначити, за результатами проведеної інформаційної кампанії буде проведено ґрунтовний аналіз, за результатами якого і відбуватиметься інспекційний блок.

Держпраці закликає роботодавців легалізувати трудові відносини. Працівників бути відповідальними та не погоджуватись працювати без трудового договору.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ