Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині придбають три квартири для дітей-сиріт

На Львівщині придбають ще три квартири для дітей-сиріт та дітей без батьківського піклування. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Відповідне рішення затвердила регіональна комісія з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей без батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області.

Члени комісії погодили пропозиції, які надали Дрогобицька та Золочівська міські ради, а також Добросинсько-Магерівська сільська рада.

Йдеться про однокімнатні квартири, загальною вартістю 2 млн 483 тисячі гривень. Житло будуть співфінансувати з обласного бюджету та коштом територіальних громад.

В області діє Регіональна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. На 2023 рік на реалізацію програми передбачили 9 мільйонів гривень. 

Члени комісії особисто оглянули помешкання, щоб оцінити їх технічний стан.

Станом на зараз на Львівщині уже закупили 5 квартир для вказаних категорій дітей, загальною вартістю 2 мільйони 94 тисячі гривень. Ще 3 житлових об’єкти погодили під час сьогоднішнього засідання. Львівщина стала першою областю в Україні, яка навіть в часі війни виконує таку обласну програму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ