Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині припинили діяльність підпільної тютюнової фабрики

​Завдяки прокурорам Львівщини припинено діяльність підпільної тютюнової фабрики - вилучено продукції на 2,5 млн грн

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито підпільний цех із нелегального виробництва контрафактних цигарок. З незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на майже 2,5 млн грн. 

За даними слідства, група осіб організувала нелегальне виробництво тютюнових виробів. У підпільному цеху облаштували виробничу лінію з виготовлення контрафактної продукції у промислових масштабах. Підробки маркували під іменем іноземного та українського виробника. 

Товар збували оптовими партіями на споживчий ринок кількох регіонів України. 

Під час обшуків у підпільному цеху та складському приміщенні вилучено 8 тис пачок цигарок без марок акцизного податку, понад 43 тис пачок готової контрафактної продукції та понад 3 000 кг тютюну. Також вилучено вантажний автомобіль, матеріали для пакування та інші речові докази. Загальна вартість вилучено майна становить близько 7 млн грн.  

Триває досудове розслідування за фактами виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів, а також незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 199, 204 КК України). 

Встановлюються особи, причетні до протиправної діяльності.  

Заходи з викриття здійснювались у співпраці з детективами ТУ БЕБ у Львівській області та оперативними працівниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ