Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині призначили нового військового коменданта області

Як стало відомо сьогодні, 15 травня керівник Львівської ОВА Максим Козицький видав наказ, яким призначив новим комендантом Львова та області Петра Розвадовського.

“У нас відбувається реорганізація і зміни комендатури, які чинні у Львівській області. Внаслідок цього у нас буде одна обласна комендатура і сім відповідних районних. Безпосередньо Львівської області буде представник ВСП, а комендантами районних комендатур будуть відповідні керівники районних центрів комплектування та соціальної підтримки”, — повідомив сьогодні, 20 травня, під час брифінгу вже екскомендант Львівщини Тарас Грень.

Відповідно до наказу очільника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, новим військовим комендантом Львова та Львівської області призначили начальника Третього спеціального відділу Військової служби правопорядку Петра Розвадовського.

За словами Петра Розвадовсьго, обласна комендатура буде працювати на території військової частини що на вулиці Городоцькій. Також він зазначив, що всі раніше видані перепустки на пересування областю під час комендантської години залишаються дійсними.

“Що стосується перепусток, які видали раніше, вони будуть дійсні. Ті, хто їх отримав, зможуть ними користуватися надалі. Для отримання нових перепусток, або тих, у яких закінчився термін дії можна буде ознайомитися з розпорядком за спеціальним посиланням. Звертаю увагу, що ми будемо видавати електронні перепустки, вони будуть доступні у гаджетах тої особи, яка має право нею користуватися”, — сказав Петро Розвадовський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ