Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині реалізують 14 проектів за кошти секторальної підтримки ЄС

На Львівщині стартує реалізація 14 проектів регіонального розвитку. Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, у межах організаційної наради у Львівській ОДА, інформує прес-служба ЛОДА.

Загальна вартість 14 проектів  - 244 975,171 тис. грн. З них 181 449,094 тис. грн  - кошти державного бюджету, отримані від ЄС. роекти, що спрямовані на розвиток туризму, гірських територій, бізнесу, освіти.

Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, у межах організаційної наради у Львівській ОДА.исання договорів з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з метою скерування перших коштів на реалізацію проектів.

Довідка. 

Кабінет Міністрів України затвердив розподіл бюджетних коштів за проектами регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися у 2018 році за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у межах виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики — Підтримка регіональної політики України, що пройшли конкурсний відбір. 

Загалом затвердили 70 проектів, загальною вартістю 902 877,757 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ