Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині рецидивіст обікрав «Просвіту»

Працівники сектору кримінальної поліції Червоноградського відділу поліції викрили зловмисника, причетного до шахрайства та викрадення апаратури з народного дому «Просвіта», повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області

У Червоноградський відділ поліції 4 листопада на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від керівника гуртка народного дому «Просвіта», 52-річної місцевої жительки, яка повідомила, що протягом дня з кабінету було викрадено музичний центр «Sony», який стоїть на балансі народного дому, чим завдано збитків на суму дві тисячі гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 28-річний червоноградець.

Як повідомив начальник відділу кримінальної поліції майор поліції Віталій Черник чоловік уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Крім цього, як в подальшому встановили поліцейські, зловмисник причетний також до шахрайства, а саме - шляхом обману заволодів мобільним телефоном марки «Samsung 5610» у 32-річного червоноградця.

Відносно зловмисника порушено кримінальні провадження за ст.185 КК України (крадіжка) та ст.190 КК України (шахрайство). Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ