Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочала роботу «Школа волонтерів» для молоді

1/3
У Жовтанецькій ОТГ розпочала свою роботу «Школа волонтерів», ініціатором та безпосереднім куратором якої є відділ надання соціальних послуг Жовтанецької сільської ради ОТГ. Про це вчора, 7 листопада, повідомили у прес-службі Львівського центру розвитку місцевого самоврядування.

Для більшої залученості молоді до суспільного життя управлінці громади закликають до співпраці учнів старших класів, які мають власні ідеї та бажання працювати.

«Для того, аби відібрати найактивніших, яким вистачить сили для навчання і суспільно-корисних справ, у громаді провели анкетування. Другим етапом на шляху до залученості стануть навчання і тренінги для тих, хто пройшов відбір, а далі всі активісти будуть реалізовувати на волонтерських засадах проекти у своїх школах, селах та громаді в цілому», - розповідає начальник відділу надання соціальних послуг Христина Яцушко.

Окрім головних завдань волонтерської роботи, учні спробують себе у командній роботі та спільній реалізації ідей і задумів соціальної значимості. 

Львівський ЦРМС, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України активно співпрацює із Жовтанецькою громадою, зокрема у сферах культурної та молодіжної політики, підтримуючи заходи «Бібліомайстерня», «Освітня бізнес-школа» тощо. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ