Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочались навчання членів ДВК

Учора, 10 липня, у Львові, Радехові і Пустомитах стартували навчання членів дільничних виборчих комісій з питань організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, загалом в області у період з 10 до 17 липня заплановано провести 25 таких навчань.

"Ці тренінги проведуть шестеро фахівців, які пройшли відповідне навчання у Центрі управління навчанням учасників виборчих процесів, - зазначила пані Зоряна. - Зокрема, у Львові, в актовій залі Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, тренери Олег Ільницький і Наталія Ільків  проводять навчання для членів ДВК частини Личаківського і Шевченківського районів Львова, а також частини Пустомитівського району".

Зоряна Павлів додала, що навчання відбуваються в рамках співпраці Центральної виборчої комісії та Міжнародної фундації виборчих систем в Україні (IFES Ukraine) і за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ