Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався "Всеукраїнський форум мудрої молоді"

Сьогодні, 9 травня, на Львівщині розпочався "Всеукраїнський форум мудрої молоді". Захід об’єднав майже три сотні молодих людей з усієї України. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Серед гостей форуму - заступник міністра молоді і спорту України Олександр Ярема та голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

"Вітаю всіх державотворців та майбутніх державотворців, мудру молодь. Я думаю, що сьогодні вже багато говорили про концепт "мудрої молоді". Я дуже радий, що молоді люди з усієї України приїхали сьогодні на Форум, на Львівщину і дійсно Львівщина дуже в багатьох випадках, не тільки цього року, але і упродовж історії, показувала мудрість, як треба мудро діяти і мабуть не випадково саме у Львові сьогодні відбувається Форум мудрої молоді",- зазначив Олександр Ярема.

"Ви – молоді, креативні, успішні, але я б дуже хотів, щоб ви зрозуміли одну річ. Ви завтра будете керувати цією країною, це буде країна, в якій ви будете займати керівні посади, приймати рішення. Саме тому я прошу вас, щоб сьогодні приймаючи рішення, роблячи дії ви завжди задумувалися, що ця країна, яка сьогодні твориться, завтра буде вашою країною. Ви повинні зрозуміти виклики, які стоять перед державою. Коли ви будете приймати рішення керуйтеся любов’ю до України, адже це наша земля, земля наших батьків, творіть її такою, якою б ви хотіли її залишити після себе, залишити для своїх дітей та історії. І тоді все вдастся",- наголосив Олег Синютка.

Перший день форуму відбувається на "!Festrepublic" та присвячений панельним дискусіям про освіту, підприємництво, комунікації, державотворення. Серед спікерів форуму представники Міністерства молоді та спорту України, місцеві підприємці і професіонали комунікаційної сфери.

Другий день форуму розбитий на чотири блоки занять, які включають дебати, дизайн мислення, а також командні ігри, серед них: мотузковий парк, футбол, рафтинг, скелі, волейбол, корабель, що дасть змогу молоді розвинути навички роботи у команді та фізичні якості. День завершиться спілкуванням біля ватри.

Третій день форуму пов’язаний з волонтерством, де організатори та учасники допомагатимуть на сільськогосподарських підприємствах, фермах та в притулку для тварин.

Організатори заходу - Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства та Львівська обласна держадміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ