Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині рятувальники двічі знешкоджували застарілі боєприпаси

Як інформує прес-служба ДСНС Львівщини, протягом 11 квітня рятувальники двічі знешкоджували застарілі боєприпаси.
Минулої доби на Львівщині рятувальники двічі знешкоджували застарілі боєприпаси

11 квітня о 11:30 піротехнічною групою ДСНС України було проведено роботи у с. Свірж Перемишлянського району, де селяни натрапили на 75-мм артилерійський снаряд на відстані 500 м від житлових будинків. Рятувальники вилучили снаряд та знищили у безпечному місці.

Того ж дня о 18:30 піротехніки знешкодили застарілий боєприпаси і у с. Циклів Мостиського району. Там селяни натрапили на підозрілий металевий предмет під час проведення земляних робіт. Рятувальники ідентифікували небезпечну знахідку як 88-мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни. Снаряд вилучили та знищили.

Ще о 19:57 на диспетчерський пункт служби "101" надійшло повідомлення, що в с. Солонка Пустомитівського району, на відстані 150 м від житлових будинків селяни натрапили на предмет, ззовні схожий на застарілу авіаційну бомбу. На місце події було направлено оперативну групу для з’ясування обставин та було повідомлено правоохоронні органи, ділянку де знайшли бомбу було огороджено та подано заявку начальнику 2-го Спеціального центру швидкого реагування на знищення боєприпасу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ