Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині шахта "Степова" отримала партію саморятівників

1/3
Сьогодні, 3 листопада, на шахту «Степова» надійшли 179 саморятівників для гірників, - повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Системи індивідуального захисту закупили в межах виконання доручення прем’єр-міністра Володимир Гройсмана на суму 1 млн 700 тис грн. Це уже друга партія індивідуального захисту для шахтарів, що надійшла на «Степову».

«Безпека гірників під час роботи, гідна оплата їхньої праці та модернізація шахт – в пріоритеті діяльності Львівської ОДА. Вугільна галузь залишається важливим напрямом у стратегії розвитку Львівської області до 2020 року», - зазначив під час урочистої передачі саморятівників директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Мельник.

До кінця року на усі шахти ДП «Львіввугілля» має надійти ще одна партія саморятівників, що покриє усю необхідну потребу в цих засобах захисту.

Зазначимо, у вересні, на шахту «Степова» надійшли 242 саморятівники для гірників.

Нагадаємо, під час селекторної наради із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом наприкінці серпня, очільник області Олег Синютка порушив питання закупівлі засобів індивідуального захисту для гірників Львівщини. Відтак, відповідну постанову невдовзі внесли й ухвалили на засіданні Кабміну. Загалом, на засоби захисту для гірників виділили 200 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ