Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині скерували у місця відстою 1 200 фур

Для забезпечення проїзду автодорогами Львівської області та уникнення заторів ухвалили у Львівській ОДА ухвалили рішення, починаючи з 10:00 неділі, скеровувати великогабаритний транспорт у визначені місця тимчасового відстою. Про це сьогодні, 14 листопада, під час брифінгу повідомила заступник голови ЛОДА Ірина Гримак. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом, на місця відстою за 13 листопада було відправлено 1 200 фур. "Це фактично 70% кількості транзитного транспорту, який пересувається територією області", - повідомила Ірина Гримак.

Посилене патрулювання також здійснювали служби правопорядку, зокрема працівники Головного управління Національної поліції та Управління патрульної поліції у м. Львові. На дорогах області працювало близько 20 екіпажів патрульної служби.

На засіданні обласного штабу з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2016/17 року, яке відбулось у неділю, 13 листопада, їм було дано доручення скеровувати великогабаритний вантажний транспорт, що прямує територією Львівської області, у визначені місця відстою.

Також патрулі забезпечували оперативне інформування інших учасників дорожнього руху про маршрути об’їздів небезпечних ділянок автомобільних доріг та ситуацію на автошляхах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ