Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартує молодіжний проєкт "Об’єднані": як долучитися

Українська академія лідерства спільно з Управлінням молоді та спорту Львівської ОДА і Львівським обласним молодіжним центром запускають новий проєкт "Об‘єднані". Це серія одноденних тренінгів, які будуть проводитись в різних громадах.
Фото ілюстративне

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Мотиваційний проєкт з неформальної освіти створений, щоб об’єднати підлітків 14-17 років в одну спільноту.

Перший тренінг у межах проєкту відбудеться 3 червня у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру (вул. В. Винниченка, 12). Триватиме від з 10:00 до 17:00 год. На проєкті учасники дізнаються про те, як бути командним гравцем, як стати митцем комунікацій, як організувати волонтерську діяльність. Також охочі зможуть опанувати основи ораторського мистецтва та віднайти нові знайомства.

"Об'єднані - мотиваційний проєкт підтримки молоді територіальних громад Львівської області. На програмі ментори Української академії лідерства будуть творити нову проактивну молодіжну спільноту у місцевих громадах. Учасники навчаться будувати міцні команди та довгострокові партнерства, знаходити креативні рішення, якісно координувати і брати лідерство в свої руки. Програма заходу будується на поєднанні елементів емоційного, інтелектуального та суспільного розвитку на основі цінностей притаманних лідеру Української академії лідерства", – зазначив керівник програми суспільного розвитку УАЛ в місті Харків Іван Чубукін.

До слова, зараз харківський осередок тимчасово переїхав на Львівщину та у координації з місцевим осередком планує ряд заходів, одним з яких є проєкт "Об‘єднані". 

Участь у тренінгу безкоштовна, за умови попередньої реєстрації за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ