Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартували безкоштовні навчальні курси

З ініціативи Національної туристичної організації України та за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» 1 серпня у Львівському торговельно-економічному університеті відбулося урочисте відкриття короткотермінових навчальних курсів RapidSkills.
Фото - ЛОДА

Про це повідомляють на сайті ЛОДА. 

«Мета наших  курсів – підготувати кваліфікованих фахівців для критичних секторів економіки, які допоможуть відновити країну та знизити рівень безробіття», – поділилася перша проректорка ЛТЕУ Марта Барна.

На відкритті побував керівник управління туризму та курортів ЛОВА Тарас Лозинський. 

«Сьогодні сфера гостинності потребує якісних кадрів з обслуговування, оскільки війна внесла свої корективи і значна частина працівників стала на захист України, чимало – виїхали закордон. Програма дає можливість підвищити свої професійні навики, а за потреби пройти профорієнтацію та знайти місце на ринку праці», – зазначив Тарас Лозинський. 

Зі слів координатора проєкту, кандидата економічних наук, доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛТЕУ Юрія Миронова, навчання відбуватиметься офлайн за такими напрямами: готельне господарство (cервісна діяльність у галузі HoReCa; клінінгові процеси в готелях), харчове виробництво (пекарство та кондитерство; гастрономія), а також рітейл (електронна торгівля; фахівці в торгівлі). 

До курсів залучатимуть місцевих роботодавців. Завдяки інтенсивним курсам RapidSkills, навчаючись по три години на день, всього за один місяць ви зможете опанувати нову спеціальність, отримавши необхідний обсяг теоретичних знань і практичних навичок. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ