Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував проєкт «Діалоги про перемоги»

У вівторок, 5 березня, у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру відбувся перший захід в рамках проєкту «Діалоги про перемоги». Про це інформує ЛОР.
Фото: ЛОР

Це системні зустрічі молоді з експертами патріотичного середовища, про важливі події та постаті нашої історії.

Зустріч з молоддю Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка» присвятили 74 річниці з дня смерті громадського діяча та головного командира УПА Романа Шухевича.

Розпочалась подія з виступу в.о. начальника відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОВА Тараса Назарківа про цікаві сторінки життя Генерал-хорунжого та як його патріотичний дух впливає на бойовий настрій сьогоднішніх захисників та захисниць.

Молодь дізнавалась про життя та перемоги Романа Шухевича у форматі, який їм дуже сподобався, а саме – перегляд відеоматеріалів українського науковця, фахівця з історії українського націоналізму, доктора історичних наук, декана історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка – Івана Патриляка.

Також до другої частини зустрічі долучились в онлайн форматі фахівці Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті Уляна Громович та Олександр Городилов, які детальніше розказали про маловідомі факти про лікування та діяльність Романа Шухевича в Одесі.

Учасники такої події зацікавлені у проведенні подібних зустрічей та виявили готовність долучатись до наступних заходів патріотичного спрямування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ