Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині синоптики попереджають про мороз та ожеледицю

На Львівщині сьогодні, 30 грудня, хмарно, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 1-4м/с. Температура від -4° до -6°.

Про це Гал-інфо повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Прогноз погоди:

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вдень 7 – 12 м/с. Температура, в горах 12 – 14° морозу, вдень від -3° морозу до +2° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вдень 7 – 12 м/с. Температура, вдень від -1° морозу до +1° тепла.

30 грудня на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий).

На державних та місцевих дорогах проїзд забезпечено, покриття – місцями засніжене, температура: - 3; -8 працюють (чергують) 91 (55) особа та 56 (39) одиниць техніки.

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – місцями засніжене, температура: -8°С, працюють (чергують) 2 (0) особи та 1 (0) одиниця техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – місцями засніжене, температура: -8°С, працюють (чергують) 2 (24) особи та 0 (4) одиниць техніки;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: -8°С, працюють (чергують) 3 (0) особи та 2 (0) одиниці техніки.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, за добу львівські рятувальники тричі відбуксировували авто, які злітали у кювет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ