Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває екологічний проєкт для дітей "Планета в долонях"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
Громадська організація "Життєва палітра" продовжує реалізовувати екологічний проєкт "Планета в долонях" на теренах Львівщини. Про це повідомили 19 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Нагадаємо, що проєкт став одним із переможців у конкурсі серед інститутів громадянського суспільства.

Упродовж минулого тижня в межах проєкту відбулись заходу, в яких взяли участь близько 150 осіб. Учасники напрацьовували шляхи вирішення проблем і наслідків забрудненого довкілля, ініціювали напрацювання покрокового плану заходів очищення довкілля у своєму населеному пункті.

«Робота в командах і презентації напрацювань, виконання творчих завдань, ігри, квести на екологічну тематику – все це залишило незабутні враження у кожного з учасників. А ще приємніше було бачити вдячні погляди батьків, які, вкотре, підкреслювали важливість проведення таких заходів», – зазначає  завідувач Народного дому смт Лопатин, співорганізатор проєкту Ася Виховська.

Попереду ще реалізація проєкту у Трускавецькій, Жовківській, Радехівській та Бродівській територіальних громадах.

Нагадаємо, що екопроєкт «Планета в долонях» реалізовується громадською організацією «Життєва палітра» за підтримки департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ