Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває капітальний ремонт автомобільної дороги у м. Пустомити

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у місті Пустомити на ділянці км 17+050 — км 18+877 влаштовано верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття.

Для зручності та безпеки громадян та гостей міста на даний час дорожники виконують роботи з влаштування заїзних кишень та встановлення автопавільйонів на зупинках громадського транспорту. Також проводяться роботи із влаштування тротуарів, пішохідних зон та велодоріжок.

На іншій частині міста продовжуються роботи з влаштування бортового каменю.  

Тим часом, в межах капітального ремонту вказаної автомобільної дороги завершуються роботи з відновлення моста в м. Пустомити. 

На даному об’єкті дорожники виконали роботи з ремонту опор та конусів, влаштування монолітного залізобетону, накладної плити на проїжджу частину. А також, влаштували гідроізоляцію, дренажні системи, відновлення прогонових будов методом очищення, шпаклювання та фарбування від корозії відповідними розчинами. Влаштовано сполучення насипів з мостом та сходів із моста, асфальтобетонне дорожнє покриття, тротуари з монолітного бетону та бордюрний камінь.

Попереду роботи із влаштування мостового бар’єрного та перильного огородження на вказаному об’єкті. 

Всі ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування ведуться під технічним наглядом Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Одночасно, Служба автодоріг вдячна водіям за розуміння до тимчасових незручностей під час руху.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ