Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває процес придбання житлових об'єктів для дітей-сиріт

Сьогодні, 1 жовтня, відбулось чергове засідання Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області. Про це повідомили 1 жовтня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

У межах наради присутні розглянули пропозиції для придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Відтак, під час Комісії розглянули можливість придбання 7-ми житлових об'єктів для 10-ти осіб.

ʺзагальна вартість житла, яке ми сьогодні розглянули, становить 4 мільйони 385 тисяч гривень. Це кошти з обласного бюджету у сумі 2 мільйони 358 тисяч 600 гривень тисяч гривень, а також у нас є співфінансування з місцевих бюджетів – 2 мільйона 26 тисяч 400 гривень гривень. ʺ, - зазначив Юрій Холод.

Окрім того, заступник голови Львівської ОДА наголосив: ʺ Для нас важливо, аби діти були соціально захищеними та мали свою домівку. З боку облдержадміністрації ми контролюватимемо процес закупівлі квартир. Житло має відповідати усім технічним нормам та бути комфортним для їхнього проживання. Також ми повинні не забувати про почерговість у процесі закупівля житлаʺ. 

За словами начальника служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимира Лиса, упродовж цього тижня Комісія проінспектує житлові умови запропонованих помешкань та прийме відповідне рішення про придбання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ