Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині тривають випускні іспити курсантів-прикордонників

Протягом тижня у Кінологічному навчальному центрі, що у Великих Мостах на Львівщині, відбуваються іспити курсантів-прикордонників з усієї України. Півтори сотні молодих «зелених беретів», серед яких 22 дівчини, складають заліки із вогневої та фізичної підготовки, повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

117 кінологів, разом із своїми чотирилапими помічниками, демонструють засвоєні навики із пошуку та виявлення наркотичних речовин, зброї, боєприпасів, тютюнових виробів, а також із виявлення та затримання порушника по його сліду.

Як зазначив заступник начальника Кінологічного навчального центру Андрій Квартирук, вимоги до курсантів цьогоріч особливо високі. «Ми акцентуємо увагу на вогневій підготовці та фізичній витривалості курсантів. Вони стріляють із усіх видів зброї. Колись у нас цього не було, але зараз запроваджено такі зміни у програму підготовки курсантів. Ми усе це виконуємо», - зазначив він. Бойові навички курсантам передають досвідчені інструктори-прикордонники, кожен із яких має досвід служби у зоні АТО. Вже цієї п’ятниці ті курсанти, які успішно складуть іспити, отримають дипломи, і їх буде розподілено для подальшого несення служби у відділи Держприкордонслужби по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ