Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині усиновили ще п’ятьох дітей

Як повідомили 5 червня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, ще п’ятеро дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли нові сім’ї.

Відповідно до розпорядження Буської райдержадміністрації у дитячий будинок сімейного типу, що функціонує у м. Буськ, влаштовано трьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Діти є рідними між собою. Сім’я вже виховує 7 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також, відповідно до розпорядження Сокальської райдержадміністрації у прийомну сім’ю, яка функціонує у с. Волиця Сокальського району, влаштовано двох дітей. Діти також є рідними. Сім’я вже виховує одну дитину, позбавлену батьківського піклування.

«Прийомна сім'я - сім'я, яка добровільно взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Дитячий будинок сімейного типу - окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, для забезпечення сімейним вихованням та спільного проживання не менш як п'яти дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування» - пояснив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис. 

Загалом цьогоріч на Львівщині у сім’ї влаштували 116 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині у прийомну сім’ю влаштували трьох дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ