Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині ведуть діяльність 24 молодіжні центри

На Львівщині ведуть діяльність 24 молодіжні центри. Ця кількість з-поміж областей України одна з найбільших. Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

Більшу частину молодіжних центрів в нашій області створили в умовах повномасштабної війни. У цьому процесі суттєву підтримку надали міжнародні організації – ЮНІСЕФ, Управління верховного комісара ООН у справах біженців та Рада Європи. 

Зокрема постійну міжнародну підтримку отримують 16 молодіжних центрів, залучених у проєкт «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області».

Сьогодні на Форумі молодіжних центрів та молодіжних організацій Львівської області обʼєднали близько двісті осіб, причетних до цієї сфери, щоб обговорити виклики та окреслити пріоритети роботи на майбутнє. 

Наша ціль розвинути мережу молодіжних центрів, щоб у кожній громаді Львівщини, молодь могла реалізовувати свої прагнення, творити зміни та робити внесок у розвиток держави на місцях. 

Дякую молодим ініціативним людям Львівщини, які волонтерять і допомагають воїнам, прагнуть знати та робити більше, не стоять осторонь, проявляють бажання та лідерство. Ви – наше теперішнє і майбутнє. Вірте у свої сили та мрійте великими речима!

Вдячність міжнародним організаціям за підтримку та надані ресурси. Запрошуємо партнерів, організації та молодь до співпраці!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ