Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Львівщині від початку року пограбували 730 квартир, - прокурор

На Львівщині майже на третину зросла кількість злочинів проти власності. Про це сьогодні, 15 липня, під час вступного слова на координаційній нараді керівників правоохоронних органів у Львівській обласній прокуратурі заявив прокурор Львівщини Юрій Квятківський.

«Економічний стан багатьох сімей є досить складним. Уявіть, як почувають себе родини в помешканнях, яких побували злодії. І таких сімей тільки упродовж першого півріччя вже майже 730», - сказав він.

За словами прокурора Львівщини, почастішали також випадки  розбійних нападів. Їх зростання - на 58%. Грабежів - на 40%.

«Переконаний, що ріст окремих категорій кримінальних правопорушень не можна повністю пояснити матеріальним зубожінням частини населення. У мене особисто багато запитань виникає до стану профілактичної роботи, а також до роботи тих служб, на які законодавець поклав обов’язок їх здійснювати», - сказав він.

Юрій Квятківський наголосив, що на 81% знизилась результативність роботи з виявлення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

«Зросла частина кримінальних правопорушень вчинених особами, які раніше вже вчиняли злочини. Тут маємо приріст у 22%», - сказав прокурор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ