Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбулась зустріч керівників молодіжних центрів області

Сьогодні Львівський обласний молодіжний центр спільно з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА організував зустріч керівників молодіжних центрів області.

Її завдання підтвердити готовність до співпраці та зміцнити партнерські відносини між організаціями, а спільна координація дій, на думку організаторів, сприятиме збільшенню впливу роботи та досягненню кращих результатів.

Привітав молодь заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

«Ви ті, хто має нести зміни на рівні територіальних громад, області та держави. Продукуйте ідеї, делегуйте при необхідності їх реалізацію, організовуйте процеси та залучайте до них виконавців. Молодіжні лідери мають бути цікаві та комунікабельні. Ставте реальні цілі, проте також мрійте про великі. Напрацьовуйте контакти, вибудовуйте команди. Спільно маємо досягти цілі, щоб в кожній громаді Львівщини було мінімум по одному молодіжному центрі. Вірю, що у нас все вийде», - зазначив Іван Собко.

В межах зустрічі  спланували розвиток молодіжної політики в області на 2024 рік, проговорили стратегічні цілі для молодіжних центрів.

«Ми робимо все від себе залежне, щоб молодіжні центри, які є в області, були сучасними, повністю забезпечені всім потрібним та робили якісну роботу», - наголосив т.в.о. директора КЗ ЛОР «ЛОМЦ» Іван Сапса.

Також присутнім донесли важливість зосередження у роботі молодіжних центрів на попередженні та вирішенні тих загроз, які несе молодому поколінню українців держава-агресор в поточному році.

Крім того, керівникам молодіжних центрів розповіли як залучати ресурси у громаду, стаючи більш спроможними в межах тренінгу про те, де шукати гранти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ