Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся дводенний туристичний захід "ПоРа на квест!"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/5
Цими вихідними у селі Березина Стрийського району вчетверте відбувся дводенний туристичний квест "ПоРа на квест!". Захід об’єднав 70 учасників з містечок та сіл Львівщини. Про це повідомили 7 вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Його мета – популяризація здорового та активного способу відпочинку.

У перший день команди здолали 15-кілометровий сплав річкою Дністер, послухали семінар про порятунок на воді, особливий акцент якого –  як самому не втопитись, намагаючись врятувати людину та  лекцію про лідерство – навчались бути справжніми лідерами і вирішувати різні конфліктні ситуації, переконувати людей, об'єднувати  та вести  за собою. Активний день для учасників закінчився переглядом мотиваційного фільму просто неба про відчайдушних спелеологів.

«Цільовою аудиторією цього заходу є молоді люди. Важливо, щоб вони були згуртовані, сформували власну життєву позицію і вміли її відстоювати. Для мене, як організатора, важливо, щоб молодь знаходила своїх однодумців, гуртувалась та разом вирішувала спільні проблеми. Саме цього ми і навчаємо впродовж двох днів квесту» - зазначив Святослав Якимович, організатор квесту.

Наступний день розпочався із командних змагань. Учасники підкорювали  скеледром, грали у бігбол, карпатський футбол, ходили на «лижах», боролись на купинах та проходили етап решето.

«На Львівщині реалізовується велика кількість молодіжний проєктів і кожен з них важливим. «ПоРа на квест!» варто відзначити тим, що вже вчетверте дозволяє учасникам упродовж двох днів випробувати свої фізичні сили та витривалість, навчитись швидко приймати правильні рішення, відчути дух командної роботи, активно провести час, знайти нових друзів та однодумців і звичайно, отримати заслужені нагороди у кінці проєкту, що є таким важливим для кожного учасника», – зазначила Ольга Сподарик, фахівчиня відділу молодіжної політики Львівської ОДА.

Щоб перемогти, кожній команді важливо було згуртуватись, забувши про особисту вигоду і  діяти в  інтересах команди.

 «ПоРа на квест!»  реалізувала  Львівська міська громадська організація «Туристсько-спортивний клуб «Манівці» за підтримки управління молоді та спорту Львівської  ОДА в межах конкурсу молодіжних проєктів обласної програми «Молодь Львівщини» на 2021-2025 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ