Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили новий кабінет комп’ютерної томографії

Львівський обласний клінічний діагностичний центр розширює спектр медичних послуг, зокрема, надаючи якісну та сучасну допомогу всім українцям, особливо тим, хто постраждав від війни.
Фото - ЛОДА

Відтак сьогодні, 2 серпня, у діагностичному центрі відкрили новий кабінет комп’ютерної томографії.

Він допомагає виявляти різні захворювання на ранніх стадіях, з високою чутливістю та специфічністю, вчасно діагностувати різноманітні гострі та хронічні патологічні стани і захворювання, а також вчасно їх лікувати.

«Кожна така подія – це точно не про перерізану стрічку, це про те, що мотивує рухатись вперед, працювати і досягати кращих результатів. Наші лікарі невтомно працюють: війна, ковід, повномасштабне вторгнення – всі ці виклики створюють значно більше навантаження на медичних працівників, аніж було до цього.

В процесі лікування важливо на якому саме етапі в людини виявляють захворювання.  

Ми всі знаємо вислів «рак не вирок», і справді - рання діагностика, точний діагноз за допомогою відповідного обладнання і план лікування суттєво збільшують шанси пацієнта на одужання. Дякую МОЗ за те, що медзаклад отримав цей апарат і дякую платникам  податків області, адже коштами обласного бюджету відремонтоване саме приміщення, в якому ми знаходимось. Продовжуємо працювати», – зазначила заступниця голови ЛОДА Христина Замула.

Новий комп’ютерний томограф  забезпечить високоякісним безкоштовним обстеженням додаткову кількість пацієнтів  та покращить підготовку молодих лікарів. 

Окрім того, апарат забезпечить безперебійну роботу діагностичного відділення навіть у разі виникнення аварійних ситуацій.

Загальна вартість капітального ремонту склала понад 1 млн 300 тис. гривень. Ремонтні роботи виконувалися за рахунок коштів обласного бюджету.

Як зазначила керівниця департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Наталя Літвінська це єдиний заклад, де жителі області можуть отримати таку послугу в амбулаторних умовах безоплатно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ