Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вперше відбудеться Фестиваль української архітектури «ВЕЖА»

До Дня архітектури України з ініціативи Львівської спілки архітекторів України, наукових кіл області під патронатом обласної державної адміністрації та Львівської міської ради з 29 червня по 1 липня 2018 року відбудеться Фестиваль української архітектури «ВЕЖА», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цьогорічний фестиваль приурочено 110-річчю утворення Спілки архітекторів у Львові і має загальну тематику: «Пошук ідентичності у сучасній архітектурі України».

У межах фестивалю відбудеться архітектурний кінофестиваль (конкурс-перегляд архітектурних відеопрезентацій), дискусійний круглий стіл, проектний семінар (ворк-шоп), архітектурний квест, авторські лекції-майстер-класи (зокрема архітектора Олега України з Дніпра, галериста Павла Гудімова з Києва, львівського архітектора Олеся Горалевича, який  працює в Берліні, та спеціального гостя пані Марти Урбанської з Кракова), святковий концерт, а також пікнік-гаївка до дня архітектора у Свірзькому замку та інші заходи. Із програмою можна ознайомитись тут.

Зазначимо, День архітектури України відзначається відповідно до Указу Президента України від 17.06.1995 № 456/95 на початку липня у Всесвітній день архітектури. Святкування включають заходи, присвячені історії національної архітектури, її розвитку та гармонізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ