Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вшановують учасників бойових дій на території інших держав

14 лютого, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся вечір вшанування учасників бойових дій на території інших держав за участі керівництва області, міста, військових, волонтерів, громадськості, - інформують у прес-службі ЛОР.
На Львівщині вшановують учасників бойових дій на території інших держав

"Сьогодні ми відзначаємо дуже важливий день. Ця подія для багатьох є  визначальною, сумною. У цій війні люди втратили дуже багато: життя, здоров’я, друзів. Сьогодні ми вшановуємо українців, які поклали життя в Афганістані, миротворчих місіях. Дозвольте також подякувати усім тим, хто нині захищає східні кордони нашої держави. Перемога обов’язково буде за нами. Велика повага та шана Вам", - зазначив керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

Відтак Валентин Харлов відзначив Грамотами обласної ради учасників бойових дій в Афганістані.

Також в межах відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав завтра, 15 лютого, заплановане покладання квітів та запалення лампадок представниками громадських організацій до могил генерала С. Кульчицького, полковника А. Соколенка, могил Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО на Личаківському кладовищі. 

Опісля відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр." та до пам’ятника "Воїнам, що віддали свої життя за Україну". Проведення екуменічної панахиди біля пам’ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр." та громадське віче. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ