Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили цех, що підробляв горілку відомих торгових марок

Осередки зберігання та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв торгових марок «Абсолютний стандарт», «Слава», «Володар» та «Медов» виявили у Жидачівському районі працівники податкової міліції Львівщини, – повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

 

У місцях виготовлення та зберігання фальсифікату були проведені обшуки, внаслідок яких в організаторів підпільного бізнесу – 4-х мешканців Жидачівського району – виявлено та вилучено 3 тис. л алкогольного сурогату, 937 шт. акцизних марок, корки, етикетки, печатки, шланги, лійки, спиртометри, пристрої для закоркування пляшок, пусту тару та інше обладнання, що свідчить про здійснення незаконної діяльності, а також готівку у вітчизняній та іноземній валюті. Вартість вилученого становить 180 тис. грн. Збут фальсифікату здійснювався через мережу торгових точок у Жидачівському районі.

 

Зараз податкова міліція займається встановленням осіб, причетних до нелегального постачання сировини для виготовлення алкогольного фальсифікату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ