Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині виявили чотири вибухонебезпечних предмети

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/2
У Львівській області за добу, що минула піротехніки ДСНС вилучили та знищили 4 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни. Про це повідомили 23 березня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

22 березня о 11:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком одну гранату О-23 та один запал "Роллана" часів Другої світової війни, вибухонебезпечні предмети було виявлено поблизу с. Нижня Білка Львівського району під час прогулянки в лісі.

Цього ж дня о 16:51 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком дві 82 мм мінометні міни часів Другої світової війни, які було виявлено поблизу с. Раделичі Стрийського району під час копання траншеї

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером "101" або "102".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ